hoevewinkel interieur

Klantenbeleving

De consument hecht steeds meer belang aan beleving en authenticiteit, zeker bij de keuze en de aankoop van voeding. Speel hier slim op in met de toolbox van Inagro en Vives. Integreer de nieuwste trends in jouw hoevewinkel en til je korte keten naar een hoger niveau.

Vives en Inagro bundelden aandachtspunten voor een onvergetelijke klantenervaring in de inspiratiegids. De inspiratiefiches en webinars reiken haalbare oplossingen aan. Pik de tips eruit die passen bij jouw bedrijf en verras je klanten (en jezelf?) stap voor stap!

Inspiratiegids klantenbeleving voor hoevewinkels

Vives en Inagro stuurden mystery shoppers naar West-Vlaamse hoevewinkels. Weet je als producent voor wie je producten maakt en wat consumenten drijft en interesseert, dan kan je je bedrijfsstrategie daarop toespitsen. Een goede klantenervaring tot stand brengen wordt zo meteen een pak gemakkelijker. Ontdek de behoeften en wensen van de consument in niet-stedelijke omgevingen. De resultaten zijn gebundeld in de inspiratiegids.

Cover inspiratiegids voor hoevewinkels

Customer journey of klantenreis in beeld

Ontdek in deze filmpjes hoe kleine ingrepen het verschil maakten bij je collega-producenten.

  1. Informatie opzoeken
  2. Weg naar bedrijf
  3. Winkelinrichting en/of automaten
  4. Assortiment, huisstijl en prijsaanduiding
  5. Online aankopen
  6. Betalen
  7. Klantenbinding
Honing

Zelf aan de slag met fiches en webinars boordevol tips

Iedere hoevewinkel ontwikkelt zich op zijn unieke manier en tempo. Ken je jouw uitdagingen? Maak gebruik van onze inspiratiefiches om de klantenervaring in jouw hoevewinkel te verbeteren. De fiches zijn eenvoudig, beknopt en praktisch opgevat. Een aantal thema’s, zoals online bestellingen en klantenbinding, kregen extra aandacht via een webinar met bijzondere sprekers en inspirerende voorbeelden. Herbekijk ze thuis, wanneer het jou past. Aan de slag!

Landbouwers bekijken webinar

Vragen over jouw korte keten?

Contacteer Inagro of Vives vrijblijvend.

Banner logo's Farmer Business-korte keten toolbox

Wekelijks onafhankelijk nieuws en persoonlijke uitnodigingen in je mailbox. Op jouw maat.