Onderzoeker bekijkt jonge maisplantjes

Onze vacatures

Meer dan 220 wetenschappelijke en technische medewerkers zetten zich dagelijks in voor het onderzoek en advies. Regelmatig zijn we op zoek naar gedreven medewerkers om ons team te versterken. Wie bij Inagro werkt, krijgt veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Zin om te werken bij Inagro? Volg dan onze vacaturepagina.

Je staat in voor innovaties in ons labo. Zo stem je ons analyseportfolio af op wensen van klanten en eisen van externe organen. Solliciteer vandaag nog!

Spontaan solliciteren? Studentenjob aanvragen?

Heb je niet gevonden wat je zocht? Wil je liever spontaan solliciteren? Laat jouw gegevens na en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures die voldoen aan jouw professionele verwachtingen. Heb je interesse in een studentenjob bij Inagro? Stel je kandidaat via ons formulier.

Inagro in een notendop

Praktijkgericht onderzoek uitvoeren en advies verlenen in de agrarische sector zijn de kernactiviteiten van Inagro vzw. In samenwerking met universiteiten, hogescholen en bedrijven vertalen we onderzoeksresultaten en innovaties in landbouw naar de dagelijkse praktijk. Met advies en persoonlijke begeleiding helpen we de landbouwer bij de uitbouw van zijn bedrijf. Ons eigen gecertificeerd labo biedt analyses van grond, mest, water en gewassen.

Wekelijks onafhankelijk nieuws en persoonlijke uitnodigingen in je mailbox. Op jouw maat.