Onderzoeker bekijkt jonge maisplantjes

Onze vacatures

Werken bij Inagro, dat is samen bouwen aan gegrond advies voor uitdagingen in de land- en tuinbouwsector. Streef jij ook met veel goesting naar rendement voor boer, bedrijf en burger? Solliciteer vandaag nog voor een van onze vacante functies. Wie bij Inagro werkt, krijgt veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief.

Spontaan solliciteren?

Heb je niet gevonden wat je zocht? Wil je liever spontaan solliciteren? Laat jouw gegevens na en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures die voldoen aan jouw professionele verwachtingen. Heb je interesse in een studentenjob bij Inagro? Stel je kandidaat via ons formulier.

Werken bij Inagro is...

... samen bouwen aan gegrond advies voor uitdagingen in land- en tuinbouw. Land- en tuinbouw, interessant! Teamgeest op de werkvloer, yes! Goeie work-lifebalance, check! Een job bij Inagro is het ideale opstapje naar een interessante carrière. Omringd door een mix van jonge en ervaren collega's ga je aan de slag in jouw thema en bouw je in een mum van tijd on-the-job ervaring op. Onze samenwerking met binnen - en buitenlandse experts verbreedt jouw horizon. Heb je je talenten ten volle benut, dan bieden groeikansen nieuwe uitdagingen. 

Inagro in een notendop

Praktijkgericht onderzoek uitvoeren en advies verlenen in de agrarische sector zijn de kernactiviteiten van Inagro vzw. In samenwerking met universiteiten, hogescholen en bedrijven vertalen we onderzoeksresultaten en innovaties in landbouw naar de dagelijkse praktijk. Met advies en persoonlijke begeleiding helpen we de landbouwer bij de uitbouw van zijn bedrijf. Ons eigen gecertificeerd labo biedt analyses van grond, mest, water en gewassen.

Wekelijks onafhankelijk nieuws en persoonlijke uitnodigingen in je mailbox. Op jouw maat.