varkensacademie

Trefdag VarkensAcademie

De kracht van velen is de kennis die ze delen

De provincie West-Vlaanderen en Inagro organiseren jaarlijks de Trefdag VarkensAcademie. Dit event vindt plaats de laatste vrijdag van november. Alle West-Vlaamse varkenshouders worden uitgenodigd voor een dag vol interessante en praktische uiteenzettingen over verschillende thema's waaronder economie, gezondheid, voer en management. Er is ook ruimte voor discussie en netwerking.

Deelname is GRATIS voor varkenshouders. Niet-varkenshouders of deelnemers met een commercieel doel betalen €50/persoon.

De VarkensAcademie, wat brengt de toekomst?

Voor de landbouw en economie is het belang van de West-Vlaamse varkenshouderij en zijn aanverwante sectoren groot. Daarom ontvouwde het provinciebestuur in 2014 een actieplan dat de sector moet versterken. Sindsdien kunnen varkenshouders rekenen op Inagro voor praktijkgericht advies en persoonlijke begeleiding in hun dagelijkse werking. Daarnaast kunnen varkenshouders nog altijd aansluiten bij een studieclub. 

Meer info?

Wil je graag meer info over de Trefdag VarkensAcademie?
Schrijf je in op de wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte.
Heb je nog andere vragen rond deze dag?

Deze studiedag wordt georganiseerd in opdracht van de provincie West-Vlaanderen en in samenwerking met Praktijkcentrum Varkens, Varkensloket, ILVO, DGZ, Hogeschool Vives, DGZ, Boerenbond, ABS, Agentschap Landbouw en Zeevisserij en Inagro. 

Logobanner OC Varkensacademie

Wekelijks onafhankelijk nieuws en persoonlijke uitnodigingen in je mailbox. Op jouw maat.