Hoevewinkel

Korte keten toolbox

De consument hecht steeds meer belang aan beleving en authenticiteit, zeker bij de keuze en de aankoop van voeding. Speel hier slim op in met de toolbox van Inagro en Vives. Integreer de nieuwste trends in jouw hoevewinkel en til je korte keten naar een hoger niveau.

Vives en Inagro bundelden aandachtspunten voor een onvergetelijke klantenervaring in de inspiratiegids. De inspiratiefiches en webinars reiken haalbare oplossingen aan. Pik de tips eruit die passen bij jouw bedrijf en verras je klanten (en jezelf?) stap voor stap!

Inspiratiegids voor hoevewinkels

Vives en Inagro stuurden mystery shoppers naar West-Vlaams hoevewinkels. Weet je als producent voor wie je producten maakt en wat consumenten drijft en interesseert, dan kan je je bedrijfsstrategie daarop toespitsen. Een goede klantenervaring tot stand brengen wordt zo meteen een pak gemakkelijker. Ontdek de behoeften en wensen van de consument in niet-stedelijke omgevingen. De resultaten zijn gebundeld in de inspiratiegids.

Inspiratiegids hoevewinkels (2)

Customer journey of klantenreis in beeld

Ontdek via deze filmpjes hoe kleine ingrepen het verschil maakten bij jouw collega-producenten.

Honing

Inspiratiefiches voor hoevewinkels

Iedere hoevewinkel ontwikkelt zich op zijn unieke manier en tempo. Ken jouw uitdagingen en pik de inspiratiefiches uit die de klantenervaring in jouw hoevewinkel verbeteren. De fiches zijn eenvoudig, beknopt en praktisch opgevat. Aan de slag!

Herbekijk onze webinars

Een aantal thema’s zoals online bestellingen en klantenbinding kregen extra aandacht via een webinar met bijzondere sprekers en inspirerende voorbeelden.

Herbekijk ze thuis, wanneer het jou past!

 

Ook interessant!
In één, twee, drie tot een belevingsvolle activiteit. Deze drieluik maakt je wegwijs met organisatorische en communicatietips voor je bezoekdag of opendeur.

  1. Een activiteit organiseren
  2. Communicatieplanning
  3. Online communiatietools
Webinar

Vragen omtrent jouw korte keten?

Contacteer Inagro of Vives vrijblijvend!

Banner logo's Farmer Business-korte keten toolbox