Headerbeeld Week van de Korte Keten

Registreer je Week van de Korte Keten-activiteit

Organiseer je een activiteit, dan moet je er ook over communiceren. Maak daarvoor zoveel mogelijk gebruik van het campagnemateriaal van de Week van de Korte Keten. Wil je meesurfen op alle communicatie over de Week van de Korte Keten? Registreer dan zeker je activiteit via de UIT-databank én label met 'Lekker Lokaal'.

TIP! Hoe eerder je je activiteit registreert, hoe meer kans je hebt dat je activiteit meegenomen wordt in andere kanalen.

Surf mee op meer dan 1.000 kanalen

Met slechts één registratie in de UITdatabank...

  • ... stroomt je activiteit door naar meer dan 1.000 digitale en fysieke agenda's
  • ... verschijnt je activiteit op de websites van de Week van de Korte Keten en 100% West-Vlaams, het koppende hart van de campagne.
  • En toch beheer jij zelf alle informatie over je activiteit. Nadien info wijzigen of toevoegen is mogelijk.
Themabeeld Uit in Vlaanderen

Registreer je activiteit

Om de deelnemers het zo gemakkelijk mogelijk te maken, werken we voor de agenda samen met UIT-in-Vlaanderen. Via de UIT-databank kan je gemakkelijk je activiteit invoeren.

  • Hieronder vind je alvast een handig filmpje met een handleiding om een activiteit in te voeren op UITdatabank. Ook een geschreven handleiding hebben we voorzien. 
  • Vergeet zeker niet in je tekst “Week van de Korte Keten” te vermelden.
  • Label het evenement na ingave met ‘lekker lokaal’. Zo zal de activiteit sneller verschijnen op www.weekvandekorteketen.be.
  • Let wel: Je activiteit moet nog gevalideerd worden door de organisatoren van de Week van de Korte Keten en zal dus niet meteen verschijnen in de agenda op deze website. Dat kan 1 tot 2 dagen duren.

Wist je trouwens dat gemeenten een viertal weken voor het begin van de volgende maand hun magazine opmaken? Wacht dus niet te lang!

Werk een smaakvolle activiteit uit

Communicatie is één ding... Een belevings- en smaakvolle activiteit organiseren is een ander paar mouwen. Begin tijdig, bereid je goed voor en gebruik het campagnemateriaal.

  • Terug naar overzicht

    << Overzicht

Wekelijks onafhankelijk nieuws en persoonlijke uitnodigingen in je mailbox. Op jouw maat.