Headerbeeld Week van de Korte Keten

Goede voorbereiding is sleutel tot succes

Een activiteit organiseren (tijdens de Week van de Korte Keten) is de ideale manier om je bedrijf en je aanbod in de kijker te zetten én aan klantenbinding te doen. Het vraagt vaak heel wat tijd van jou. Tegelijk kan het ook écht lonen op korte en lange termijn. Goed voorbereid zijn is de boodschap! Met ons stappenplan en een toolbox aan tips zetten we je op weg.

Stappenplan voor een geslaagde activiteit

Het geheim van een succesvolle activiteit zit in de aanpak. Een goede voorbereiding mag daarbij zeker niet ontbreken. Op onze website bundelden we eerder al eenvoudige tips om van jouw activiteit een geslaagd moment te maken en bezoekers te plezieren. Bekijk zeker het stappenplan tot een geslaagde activiteit.

Sfeerbeeld boerderijbezoek

Verruim je kennis (wanneer het jou past)

Wil je een nieuw publiek bereiken, je vaste klanten een blik achter de schermen gunnen of jouw naamsbekendheid vergroten? Vanuit onze expertise verzamelden we de afgelopen jaren heel wat tips waarmee je zelf een activiteit kunt organiseren.

Trots op je West-Vlaamse producten?

Ben je lid van het netwerk 100% West-Vlaams? Grijp je kans om het label én jouw lokale producten te promoten tijdens Week van de Korte Keten. Denk daarbij zeker aan je promotie. Is het logo 100% West-Vlaams voldoende aanwezig de winkelomgeving? Of is sommige promotiemateriaal aan vervanging toe? Bestel nu je nieuw promotiemateriaal voor 100% West-Vlaams. Nog geen lid en interesse om lid te worden? Ontdek er alles over...

  • Terug naar overzicht

    << Overzicht

Wekelijks onafhankelijk nieuws en persoonlijke uitnodigingen in je mailbox. Op jouw maat.