Welke kwaliteit heeft jouw wijn?
Om een kwaliteitsvolle wijn te produceren, is het aangewezen om tussentijds je vinificatie op te volgen. Inagro kan je helpen door verschillende kwaliteitsparameters te analyseren tijdens het wijnproces.
Analyse van most tot wijn
Om een kwaliteitsvolle wijn te produceren, is het aangewezen om tussentijds je vinificatie op te volgen. Inagro kan je helpen door verschillende kwaliteitsparameters te analyseren tijdens het wijnproces. We voeren analyses uit van most tot wijn. Ons labo analyseert zowel witte, rosé, rode als mousserende wijnen.
Met ons nieuw wijnanalysetoestel, hetzelfde als het Luxemburgse Institut Viti-Vinicole, verkrijgen we zeer nauwkeurige resultaten. Na het binnenbrengen van je staal wijn, krijg je binnen de twee werkdagen een analyserapport van de tien onderzochte kwaliteitsparameters zoals het alcoholpercentage, pH, sulfiet, glucose, fructose, zuurheid… Met die resultaten kan jij het wijnproces bijsturen en de wijn naar een hoger niveau tillen.