Champignons in teeltbed

Teeltmedewerker eetbare paddenstoelen

Heb je interesse in de landbouwsector en teeltwerkzaamheden? En wil je graag de handen uit de mouwen steken? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is onze vacante functie iets voor jou. We bieden een uitdagende, voltijdse job aan in Roeselare (Beitem). Solliciteer vandaag nog! Verliet je net de schoolbanken? Grijp ook je kans!

Jouw job

Als teeltmedewerker eetbare paddenstoelen maak je deel uit van het operationele team van Inagro. Je gaat aan de slag in de champignonteelt, waar je betrokken bent bij alle praktische handelingen in het teeltproces.

  • Je helpt bij de verschillende werkzaamheden: composteren, enten, verzorgen en oogsten van de paddenstoelen, onderhoud, bespuitingen en leegmaken van de teeltcellen. 
  • Je assisteert de teeltverantwoordelijke om de proeven in de paddenstoelenteelt op te zetten en op te volgen en je zorgt mee voor een optimaal teeltverloop. Je ondersteunt de teeltverantwoordelijke ook in de sturing van het composterings- en kweekproces en bent bereid om daarin op termijn meer verantwoordelijkheid op te nemen.
  • In een beurtrolsysteem met je collega’s volg je het alarmsysteem op. Twee keer per maand sta je in voor een halve dag weekenddienst. 
  • Je onderhoudt de infrastructuur en het materiaal en deinst er niet voor terug om zelf kleine klusjes aan te pakken. 
Teeltaarde champignons

Onze verwachtingen

  • Je hebt bij voorkeur een land- of tuinbouwopleiding genoten of kan een relevante ervaring voorleggen.
  • Je hebt specifieke interesse en mogelijks ervaring in de paddenstoelenteelt.
  • Het is een pluspunt als je beschikt over een fytolicentie P2.
  • Proper en hygiënisch werken vind je erg belangrijk. Je werkt nauwkeurig en zelfstandig en stelt je flexibel op. Je neemt ook graag initiatief en denkt mee over de praktische organisatie van het werk.
  • Je beschikt over een rijbewijs B. Daarnaast heb je ervaring met rijdend materiaal (Bobcat, heftruck) of je bent bereid je daarin bij te scholen.
  • Je drukt je vlot uit in het Nederlands.

Pas afgestudeerd? Grijp ook je kans!

Onze medewerkers zijn gedreven en creatief en brengen innovatieve ideeën aan. Ze gaan respectvol om met mensen en middelen en kunnen goed samenwerken. Ze werken efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen binnen het voorziene budget. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid dragen we hoog in het vaandel. Bovendien hebben we aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.

Ons aanbod

We bieden een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur en een interessant salarispakket (niveau C). Je profiteert van een flexibele uur- en verlofregeling. Het geleverde weekendwerk kan je uiteraard tijdens de week inhalen. Daarnaast krijg je maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering en een fietsvergoeding. Je krijgt een functie in een professionele organisatie die actief is in duurzame land- en tuinbouw, met veel ruimte voor eigen aanpak, initiatief en opleidingskansen.

Ben je nog niet overtuigd van de veelzijdigheid van deze job? Ontdek wat teeltverantwoordelijke Michiel erover te vertellen heeft.

Interesse? Solliciteer nu

Is deze job jou op het lijf geschreven? Overtuig ons dan snel van je kunnen! Solliciteer via onderstaand formulier, tik je gegevens in en voeg je cv en motivatiebrief toe. We nemen snel contact met je op. Ben je een geschikte kandidaat, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek.  

Voor meer inhoudelijke informatie kan je contact opnemen met Pieter Castelein via pieter.castelein@inagro.be. Met vragen over de sollicitatieprocedure kan je terecht bij HR-medewerker Adelheid Deleu via adelheid.deleu@inagro.be of 051 27 32 07.

Stel je kandidaat

Wekelijks onafhankelijk nieuws en persoonlijke uitnodigingen in je mailbox. Op jouw maat.