Onrijpe tarwe in het veld

Bachelor land- en tuinbouw met hart voor akkerbouw

Heb je affiniteit met de land- en tuinbouwsector? Heb je een hart voor akkerbouw? En wil je graag de handen uit de mouwen steken? Dan is onze vacante functie iets voor jou. We bieden een uitdagende, voltijdse job aan in Roeselare (Beitem). Solliciteer vandaag nog, of ten laatste op 29 februari 2024.

Jouw job

Je gaat aan de slag in ons operationeel team en legt de focus op akkerbouwteelten. Je krijgt een gevarieerd takenpakket.

  • Samen met de betrokken onderzoekers vertaal je het onderzoeksprogramma naar werkelijke uitvoering. Daarbij ondersteun je de teeltverantwoordelijken in de aanleg van de proeven en de opvolging van diverse teelten. Voor zaai, bespuiting en oogst werk je met proefveldmachines.
  • Je legt proeven mee aan, voert waarnemingen en metingen uit en zorgt voor de invoer en verwerking van de proefresultaten.
Medewerker aan het werk in akkerbouwteelten

Onze verwachtingen

  • Je hebt affiniteit met landbouw en/of tuinbouw en weet van aanpakken.Je genoot bij voorkeur een hogere opleiding land- of tuinbouw (bachelor) of je bent technisch geschoold en hebt ervaring in de teelt van diverse akkerbouwgewassen.
  • Je hebt een goede fysieke conditie, zodat je veldwerkzaamheden kunt uitvoeren.
  • Werken met proefveldmachines schrikt je niet af.
  • Je neemt graag initiatief en bent leergierig. Daarnaast heb je interesse in innovatie en denk je graag mee over praktische oplossingen.
  • Je werkt nauwkeurig, stelt je flexibel op en kunt zelfstandig werken. Je communiceert duidelijk.
  • Je kan vlot werken met Excel.
  • Het is een pluspunt als je beschikt over een fytolicentie P2. Ook een rijbewijs G is een troef.
  • Je spreekt vlot Nederlands.

Onze medewerkers zijn gedreven en creatief en brengen innovatieve ideeën aan. Ze gaan respectvol om met mensen en middelen en kunnen goed samenwerken. Ze werken efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen binnen het voorziene budget. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid dragen we hoog in het vaandel. Bovendien hebben we aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.

Ons aanbod

We bieden een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur (vanaf 1 april 2024) en een interessant salarispakket (niveau B). Je profiteert van een flexibele uur- en verlofregeling. Daarnaast krijg je maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering en een fietsvergoeding (met mogelijkheid tot fietsleasing). Je krijgt een functie in een professionele organisatie die actief is in duurzame land- en tuinbouw, met veel ruimte voor eigen aanpak, initiatief en opleidingskansen.

Interesse? Solliciteer nu!

Is deze job jou op het lijf geschreven? Overtuig ons dan snel van je kunnen! Solliciteer vandaag nog, of ten laatste op 29 februari 2024, via onderstaand formulier, tik je gegevens in en voeg je cv en motivatiebrief toe. We nemen snel contact met je op. Ben je een geschikte kandidaat, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek.

Voor meer inhoudelijke informatie kan je contact opnemen met Pieter Castelein via pieter.castelein@inagro.be. Met vragen over de sollicitatieprocedure kan je terecht bij HR-medewerker Adelheid Deleu via adelheid.deleu@inagro.be of 051 27 32 07.

Stel je kandidaat

Wekelijks onafhankelijk nieuws en persoonlijke uitnodigingen in je mailbox. Op jouw maat.