Onderzoek & Samenwerking

Onze lopende projecten

Benieuwd naar al onze projecten?

Focus op 7 uitdagingen

Vooruitgang biedt de stakeholders in de Vlaamse agrosector kansen én uitdagingen. Inagro engageert zich om zeven uitdagingen aan te pakken via onderzoek en advies.
Uitdaging 1
Uitdaging 2
Uitdaging 3
Uitdaging 4
Uitdaging 5
Uitdaging 6
Uitdaging 7

Inagro als onderzoekspartner

Door continu bij te leren, kennis te delen en grenzen te verleggen draagt Inagro bij aan de land- en tuinbouwsector. We zijn sterk in onderzoek en advies, gericht op de praktijk en leveren maatwerk. Tegelijk besteden we veel aandacht aan cocreatie en demonstratie om praktijkklare oplossingen te realiseren. Dat maakt ons een aantrekkelijke partner in binnen- en buitenland, voor onderzoeksinstellingen, toeleveringsbedrijven en organisaties uit de brede land- en tuinbouwsector.

bloemknoponderzoek

Onderzoek in opdracht van bedrijven

Dankzij onze uitgebreide infrastructuur en jarenlange expertise zijn we een aanspreekpunt voor bedrijven die een product of technologie op de markt (willen) brengen.

onderzoeker in klimaatkamer

Onze onderzoeksinfrastructuur

De wetenschappelijke en technische medewerkers van Inagro voeren een uitgebreid praktijkgericht en -gestuurd onderzoeksprogramma uit. Dat gebeurt in onze eigen onderzoeksinfrastructuur en op landbouwbedrijven.

spuitrobot

Wekelijks onafhankelijk nieuws en persoonlijke uitnodigingen in je mailbox. Op jouw maat.