Energieprijzen

Doe de V-test om jouw energiefactuur te verlagen!

Met de zeer variabele energietarieven loont het de moeite om regelmatig je energietarieven te vergelijken om zo het meest voordelige energiecontract te bekomen.

Vergelijk je energietarieven

Met de stijgende energieprijzen loont het meer dan ooit om je huidig contract wat meer in detail te bekijken.

De kans bestaat bijvoorbeeld dat je vorige energiecontract met vaste tarieven is verlopen en automatisch werd omgezet naar een contract met variabele tarieven. Deze nieuwe tarieven zijn niet altijd de meest voordelige op de markt. Om deze reden raden we aan om op regelmatige basis je huidige tarieven te vergelijken met deze van andere aanbieders. 

Vind je beste energiedeal

Er bestaat niet zoiets als de goedkoopste energieleverancier voor iedereen. Om de beste energiedeal voor jou te vinden, is het belangrijk om gas en stroom te vergelijken op jouw postcode en energieverbruik.

Hoe te werk gaan?

De V-test® vergelijkt objectief alle contracten voor aardgas en elektriciteit, van alle energieleveranciers op de Vlaamse markt. Op basis van jouw jaarlijks verbruik kan je snel en eenvoudig berekenen hoeveel je het komende jaar zou betalen als je vandaag een energiecontract afsluit.

Om een correcte vergelijking mogelijk te maken raden we aan om je laatste eindafrekening bij de hand te nemen. De gegevens die hierop vermeld staan kunnen gebruikt worden als input voor de V-test.

Met jouw eindafrekening bij de hand kan je via onderstaande link aan de slag voor een snelle vergelijking van jouw energietarieven.

logo Vreg

Zelf aan de slag

Vergelijk hier je energietarieven.

Wekelijks onafhankelijk nieuws en persoonlijke uitnodigingen in je mailbox. Op jouw maat.