Proefveldbezoek kolen

Bezoek Inagro

Inagro is een stuwende kracht voor de landbouw van de toekomst. Ontdek hoe ons onderzoek in zijn werk gaat en met welke innovaties de telers binnenkort heerlijke groentjes op je bord toveren.

Wil je Inagro in Beitem bezoeken met je vereniging, bedrijf of landbouwopleiding? Onze gids neemt je op sleeptouw om kennis te maken met de site, ons onderzoek en de nieuwste ontwikkelingen. Je ontdekt er hoe ons onderzoek bijdraagt aan uiteenlopende innovaties voor de landbouw van de toekomst.

Adres:
Inagro vzw
Ieperseweg 87
8800 Rumbeke-Beitem
België

proefveldbezoek

Mogelijke bezoekmomenten:

 • Op weekdagen in de voormiddag - start tussen 9 u en 10 u
 • Op weekdagen in de namiddag - start tussen 13 u 30 en 14 u

Taal: alle bezoeken zijn in het Nederlands.

Duur: 2 uur

Prijs:

 • Landbouwopleidingen (middelbaar/hogeschool/universiteit) en landbouwgerelateerde kennisinstellingen: gratis
 • niet-landbouwgerelateerde opleidingen (hogeschool/universiteit): 80€ (gids) 
 • andere bezoeken: 10 euro per persoon (met een minimum van 100€) + gids (80€)

Inschrijven:

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Op basis daarvan bezorgen we je een voorstel met programma, praktische afspraken en kostprijs.

Let op: wij ontvangen enkel groepen. Al onze bezoeken worden begeleid door een gids. Per groep van 30 deelnemers voorzien wij een gids. Wij ontvangen maximaal tot 60 personen (=2 gidsen). 

Route:

Site Beitem van Inagro situeert zich in het landelijke Rumbeke-Beitem, een deelgemeente van Roeselare. Vanuit het binnenland kan je ons bereiken via afrit 6 van de E403. Daarna rijd je richting Roeselare. Aan het tweede grote kruispunt met lichten sla je linksaf (Moorseelsesteenweg). Rij ongeveer 1,5 km verder en sla rechts de Ieperseweg in. Vanaf daar is er bewegwijzering. Bij aankomst parkeer je op de bezoekersparking en meld je je aan bij het infopunt. 

Of bezoek een boerderij

Ben je geïnteresseerd om met je klas, familie of vereniging meer te weten komen over de hedendaagse land- en tuinbouw? In West-Vlaanderen kan je bij meer dan 75 landbouwers op bezoek.
 • Ga met de klas de boer op

  Op de boerderij kunnen leerlingen de werkzaamheden van landbouwers op de voet volgen en het platteland echt beleven. Ze steken er de handen uit de mouwen en keren met inspirerende verhalen naar huis terug.

 • Boek een recreatief bezoek

  Wil je een leuke en originele dag beleven met familie of vrienden? Plan je een boeiende en lekkere uitstap voor jouw vereniging? Maak kennis met een van de bezoekboerderijen van Proef de boerderij.

Wekelijks onafhankelijk nieuws en persoonlijke uitnodigingen in je mailbox. Op jouw maat.