Bezoekers in expozone Agrotopia

Onze partners

Onze (commerciële) partners inspireren de land- en tuinbouwsector door hun nieuwste technologische innovaties te introduceren in Agrotopia.

Naast onderzoek en ontwikkeling vormt demonstratie ook een belangrijke functie van de dakserre. Agrotopia vormt dan ook een gebalanceerd en gastvrij huis waar tuinbouwsector, buitenwereld, producent en consument elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen samenwerken. Onze commerciële partners inspireren de land- en tuinbouwsector door hun nieuwste technologische innovaties te introduceren in onze expozone en teeltcompartimenten. Via een bezoekerscorridor in de serre krijgen sector en publiek de mogelijkheid om met deze bedrijven en hun innovaties kennis te maken.

Ontdek de technologische innovaties van deze commerciële partners

Wil je ook demonstreren?

Heb je als toeleveringsbedrijf voor de glastuinbouw en/of professionele stadstuinbouw interesse om jouw innovaties in onze dakserre te demonstreren? Maak vrijblijvend en gratis een afspraak voor een persoonlijk gesprek. We ontdekken samen de unieke kansen die Agrotopia biedt voor jouw bedrijf.