De smaken van de Westhoek op je bord - Gijverinkhove
Schrijf je in vóór woensdag 14 februari 2024. Slechts 1 persoon per organisatie.
Help jij mee om toeristen en recreanten maximaal te te laten proeven van de smaken van de Westhoek? Wil je hiervoor samenwerken met ondernemers uit jouw buurt? Binnen het Leader-project 'De Westhoek op je bord' organiseren Toerisme Westhoek en Inagro op maandag- 19 en dinsdagnamiddag 27 februari 2024 een gratis ontmoetingsmoment voor ondernemers uit de toeristische sector en korteketenproducenten.
Programma
Kom luisteren naar een waaier van culinaire mogelijkheden waaraan jij kan meewerken. Een aantal ondernemers brengen een getuigenis. Daarna denken we in groepjes na over mogelijke 'smakelijke' diensten waarmee jij bezoekers kan ontzorgen tijdens hun bezoek aan de Westhoek.
Heb je al een idee? Enthousiasmeer collega-ondernemer(s) om jouw idee mee vorm te geven. Kom samen naar het ontmoetingsmoment en zet de eerste stappen in de uitwerking ervan. We kijken hoe we jou kunnen helpen om jullie idee te lanceren.
Schrijf je in vóór woensdag 14 februari 2024. Slechts 1 persoon per organisatie.
Heb je wel interesse, maar twijfel je nog om in te schrijven of heb je nog vragen? Contacteer Katrien Grauwet via katrien.grauwet@inagro.be of 051 27 32 29.
Deze studienamiddag gaat ook door op dinsdagnamiddag 19 februari 2024 in Reningelst.