Trefdag pluimvee 2023

Trefdag Pluimvee

De Provincie West-Vlaanderen organiseert om de twee jaar een gratis trefdag voor pluimveehouders. 

Zowel trends, ontwikkelingen, problematieken en technieken voor houders van braadkippen, legkippen als bedrijven gespecialiseerd in opfok en vermeerdering komen aan bod. Verder worden de contacten versterkt tijdens de lunch en afsluitende netwerkreceptie, aangeboden door de Provincie West-Vlaanderen. 
Wil je een boeiende dag beleven vol actuele thema’s i.v.m. pluimveehouderij gegeven door klinkende namen uit de sector en in gezelschap van jouw collega’s? Dan mag je deze afspraak niet missen!

Deze studiedag wordt georganiseerd in opdracht van de provincie West-Vlaanderen en in samenwerking met Pluimveeloket, ILVO, Agentschap Landbouw en Zeevisserij, Groene Kring, Proefbedrijf Pluimveehouderij Landsbond Pluimvee, Praktijkcentrum Pluimvee, DGZ, Boerenbond en Inagro. 

Deelname is GRATIS voor pluimveehouders. Niet-pluimveehouders of deelnemers met een commercieel doel betalen €50/persoon.

Meer weten?

Wil je graag meer informatie over de Trefdag Pluimvee?
Schrijf je in op de wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte.
Heb je nog andere vragen rond deze dag?

Deze studiedag wordt georganiseerd in opdracht van de provincie West-Vlaanderen en in samenwerking met onderstaande partners:

Logobanner_trefdag_pluimvee_2023

Wekelijks onafhankelijk nieuws en persoonlijke uitnodigingen in je mailbox. Op jouw maat.