Vergezicht van kolen in een veld

Bachelor land- en tuinbouw met hart voor bio

Heb je affiniteit met de land- en tuinbouwsector? Heb je een hart voor biologische landbouw? En wil je graag de handen uit de mouwen steken? Dan is onze vacante functie iets voor jou. We bieden een uitdagende, voltijdse job aan in Roeselare (Beitem). Solliciteren kan tot en met 5 februari 2022.

Jouw job

Voor ons operationeel team bio werven we een teeltverantwoordelijke aan. Je legt de focus op biologische teelten. Daarnaast ondersteun je het operationele team bij de praktische werkzaamheden in diverse teelten. Je krijgt een gevarieerd werkpakket (met verantwoordelijkheid).

  • Samen met de betrokken onderzoekers vertaal je het onderzoeksprogramma naar werkelijke uitvoering. Je helpt hen om proefprotocols op te maken en staat in voor de praktische uitwerking van de proef.
  • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering en opvolging van de proeven. Daarbij zorg je dat de nodige materialen, zoals zaaigoed, plantgoed en meststoffen, beschikbaar zijn. Je geeft ook de nodige input aan de bedrijfsleiders voor de werkplanning.
  • Je beoordeelt proeven, voert waarnemingen en metingen uit en zorgt voor de invoer en verwerking van de proefresultaten. Je ondersteunt de onderzoeker bij de verslaggeving.
Vacature teeltverantwoordelijke bio

Onze verwachtingen

  • Je hebt kennis van (biologische) teelten en affiniteit met de sector.
  • Je genoot bij voorkeur een hogere opleiding (bachelor) land- of tuinbouw of je bent technisch geschoold en hebt ervaring in de teelt van groenten, akkerbouw- en voedergewassen.
  • Je neemt graag initiatief en bent leergierig. Daarnaast heb je interesse in innovatie en denk je graag mee over praktische oplossingen.  
  • Je werkt nauwkeurig, stelt je flexibel op en kunt zelfstandig werken. Je communiceert duidelijk. 
  • Je kan vlot werken met Excel.
  • Beschik je over een fytolicentie P3 en/of een rijbewijs G, dan is dat een pluspunt.

Onze medewerkers zijn gedreven en creatief en brengen innovatieve ideeën aan. Ze gaan respectvol om met mensen en middelen en kunnen goed samenwerken. Ze werken efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen binnen het voorziene budget. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid dragen we hoog in het vaandel. Bovendien hebben we aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.

Ons aanbod

We bieden een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur en een interessant salarispakket (niveau B). Je profiteert van een flexibele uur- en verlofregeling. Daarnaast krijg je maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering en een fietsvergoeding. Je krijgt een functie in een professionele organisatie die actief is in duurzame land- en tuinbouw, met veel ruimte voor eigen aanpak, initiatief en opleidingskansen.

Interesse? Solliciteer nu!

Is deze job jou op het lijf geschreven? Overtuig ons dan snel van je kunnen! Solliciteer vóór 6 februari 2022 via onderstaand formulier, tik je gegevens in en voeg je cv en motivatiebrief toe. Ben je een geschikte kandidaat, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek. Na afloop van de inschrijvingsperiode nemen we contact met je op. 

Voor meer inhoudelijke informatie kan je contact opnemen met Pieter Castelein via pieter.castelein@inagro.be of 051 14 03 12. Met vragen over de sollicitatieprocedure kan je terecht bij HR-medewerker Adelheid Deleu via adelheid.deleu@inagro.be of 051 27 32 07.

Stel je kandidaat.