Vergezicht van kolen in een veld

Ondersteunend medewerker biologische landbouw

Heb je interesse in de landbouwsector en teeltwerkzaamheden? Wil je graag de handen uit de mouwen steken? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is onze vacante functie iets voor jou. We bieden een uitdagende, voltijdse job aan in Roeselare (Beitem). Solliciteer vandaag nog!

Jouw job

Je gaat aan de slag op onze proefhoeve biologische landbouw. Op 14 ha leggen we er tal van proeven aan in diverse biologische openluchtteelten (groenten, granen, eiwitgewassen,…). Je ondersteunt de bedrijfsleider bij de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden en teeltverzorging, waaronder onkruidbeheersing (schoffelen en wieden met de hand), oogsten en groenten klaarmaken voor verkoop. 

Vacature teeltverantwoordelijke bio

Onze verwachtingen

  • Je hebt bij voorkeur een land- of tuinbouwopleiding genoten of kunt relevante ervaring voorleggen.
  • Je hebt interesse in de (biologische) land- en tuinbouw. Ervaring in de (biologische) groenteteelt is een pluspunt.
  • Je houdt ervan om je handen vuil te maken en om in diverse weersomstandigheden fysiek buitenwerk te verrichten. Bovendien werk je nauwkeurig, ordelijk en kwaliteitsvol.
  • Samenwerken met andere medewerkers uit het team gaat je goed af. Je kan ook zelfstandig werken.
  • Je stelt je flexibel op. Sporadisch weekendwerk uitvoeren vormt voor jou bijvoorbeeld geen probleem.
  • Je hebt zin voor initiatief en denkt graag mee over praktische oplossingen.
  • Je bent leergierig. Zo ben je bereid opleidingen te volgen om je bij te scholen indien nodig.
  • Je beschikt over een rijbewijs B. Een rijbewijs G hebben, is een pluspunt.
  • Je drukt je vlot uit in het Nederlands.

 

Onze medewerkers zijn gedreven en creatief en brengen innovatieve ideeën aan. Ze gaan respectvol om met mensen en middelen en kunnen goed samenwerken. Ze werken efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen binnen het voorziene budget. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid dragen we hoog in het vaandel. Bovendien hebben we aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.

We bieden een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur en een interessant salarispakket. Je profiteert van een flexibele uur- en verlofregeling. Daarnaast krijg je maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering en een fietsvergoeding. Je krijgt een functie in een professionele organisatie, met veel ruimte voor eigen aanpak en initiatief.

Interesse? Solliciteer nu!

Is deze job jou op het lijf geschreven? Overtuig ons dan snel van je kunnen! Solliciteer vandaag nog via onderstaand formulier, tik je gegevens in en voeg je cv en motivatiebrief toe. We nemen snel contact met je op. Ben je een geschikte kandidaat, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek.

Voor meer inhoudelijke informatie kan je contact opnemen met Pieter Castelein via pieter.castelein@inagro.be. Met vragen over de sollicitatieprocedure kan je terecht bij HR-medewerker Adelheid Deleu via adelheid.deleu@inagro.be of 051 27 32 07.

Stel je kandidaat

Wekelijks onafhankelijk nieuws en persoonlijke uitnodigingen in je mailbox. Op jouw maat.