Kolen in een veld

IT-medewerker

Ben je gebeten door Microsoft Office 365? Wil je meedenken over de toepassing en integratie ervan in onze organisatie? Dan is onze vacante functie IT-medewerker iets voor jou. We bieden een uitdagende, voltijdse job aan met mogelijkheid tot telewerk.

Jouw job

Als IT-medewerker maak je deel uit van het IT-team van Inagro. In samenspraak met diverse ITC-leveranciers beheert het team de informatica- en telecommunicatie-infrastructuur en digitale data-omgeving. Het team ontwikkelt ook applicaties voor onderzoeks- en adviesprojecten. In 2018 maakten alle medewerkers van Inagro de overstap naar Microsoft 365 en werken in de cloud. Voor de ondersteuning en verdere uitbouw ervan zoeken we een nieuwe kracht.

  • Beheer, opvolging en ondersteuning van de Microsoft 365-omgeving van Inagro is jouw hoofdtaak. Zo denk je haalbare oplossingen uit binnen het Microsoft 365-kader. Daarbij hou je rekening met de langetermijnvisie die je in samenspraak met je collega’s uitstippelt.
  • Je sensibiliseert eindgebruikers in het gebruik van de beschikbare digitale middelen en staat klaar om te helpen waar nodig. Daarnaast leid en begeleid je ook de groep inspiratoren, medewerkers buiten het IT-team, die als ambassadeurs voor O365 optreden in onze organisatie.
  • Je helpt de applicatie-architect om integraties uit te werken en te optimaliseren tussen Microsoft 365 en andere (data)bronnen, zoals SQL en API’s.
  • Je denkt mee over oplossingen voor de organisatie. Daarbij zet je een functioneel verhaal om in ITC-vereisten en werkt dat zelfstandig of samen met collega’s uit tot een gebruikersgericht eindproduct.
Medewerker aan pc

Onze verwachtingen

  • Je hebt een algemene ICT-opleiding genoten of kunt relevante ervaring voorleggen in een professionele ICT-omgeving. Schoolverlaters zijn welkom!
  • Je hebt ervaring met data-management in de meest brede zin van het woord: gestructureerd en ongestructureerd.
  • Je hebt kennis van en affiniteit met Microsoft-(eco)systemen en wil je er verder in verdiepen. Windows-besturingssystemen en de bijhorende Office-applicaties zijn je niet vreemd, maar Microsoft 365 krijgt je voornaamste focus. Je hebt een gezonde nieuwsgierigheid naar de laatste ontwikkelingen in Microsoft 365. Daarnaast heb je kennis van (data)bronnen als SQL en API’s. Kennis van .NET is een pluspunt.
  • Je kan en wil projectmatig werken in een klein team (<10 medewerker) in een flexibele omgeving. Je kunt zelfstandig werken (en plannen).
  • Je werkt probleemoplossend en resultaatgericht. Je bent stipt, werkt nauwkeurig en levert kwaliteitsvol werk af. Bovendien ben je stressbestendig.
  • Je drukt je vlot uit in het Nederlands en hebt goede kennis van het Engels. Frans is een pluspunt.

Onze medewerkers zijn gedreven en creatief en brengen innovatieve ideeën aan. Ze gaan respectvol om met mensen en middelen en kunnen goed samenwerken. Ze werken efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen binnen het voorziene budget. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid dragen we hoog in het vaandel. Bovendien hebben we aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.

Ons aanbod

We bieden een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur en een interessant salarispakket (niveau B4). Je profiteert van een flexibele uur- en verlofregeling en een telewerkpolicy. Daarnaast krijg je maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering en een fietsvergoeding. Je krijgt een functie in het IT-team van een professionele organisatie, met veel ruimte voor eigen aanpak, initiatief en opleidingskansen.

Interesse? Solliciteer nu!

Word jij onze nieuwe IT-medewerker? Overtuig ons dan snel van je kunnen! Solliciteer via onderstaand formulier, tik je gegevens in en voeg je cv en motivatiebrief toe. We nemen binnenkort contact met je op. Voor meer inhoudelijke informatie of met vragen over de sollicitatieprocedure kan je terecht bij HR-medewerker Adelheid Deleu via adelheid.deleu@inagro.be.

Stel je kandidaat!