Agrotopia bij zonsondergang

Bezoek Agrotopia

Agrotopia is een stuwende kracht voor de tuinbouw van de toekomst. Ontdek hoe ons onderzoek in zijn werk gaat en met welke innovaties de telers binnenkort heerlijke groentjes op je bord toveren.

Wil je de dakserre Agrotopia bezoeken met je vereniging, bedrijf of landbouwopleiding? Onze gids neemt je op sleeptouw om kennis te maken met de site, ons onderzoek en de nieuwste ontwikkelingen. Je ontdekt er hoe ons onderzoek bijdraagt aan uiteenlopende innovaties voor de tuinbouw van de toekomst.

Bezoekers in Agrotopia

Mogelijke bezoekmomenten:

  • Maandag of woensdag in de namiddag - start tussen 13 u en 14 u
  • Dinsdag of donderdag in de voormiddag - start tussen 9 u en 10 u

Taal: alle bezoeken zijn in het Nederlands.

Prijs:

  • Landbouwopleidingen en kennisinstellingen: gratis
  • Standaard bezoeken: 10 euro per persoon + gids

Inschrijven:

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Op basis daarvan bezorgen we je een voorstel met programma, praktische afspraken en kostprijs.

Route:

Agrotopia situeert zich vlakbij het centrum van Roeselare. Vanuit het binnenland kan je ons bereiken via de E403. Kom je uit de richting van Brugge, dan neem je afrit 8. Rij ongeveer 8,5 km op de R32 en sla linksaf ter hoogte van het recyclagepark MIROM, de Oostnieuwkerksesteenweg in. Kom je uit de richting van Kortrijk, dan neem je afrit 6. Rij ongeveer 7 km op de R32 en sla rechtsaf ter hoogte van het recyclagepark MIROM, de Oostnieuwkerksesteenweg in. Rij daarna ongeveer 500 m verder en sla linksaf om Agrotopia te bereiken. Bij aankomst parkeer je op de bezoekersparking en meld je je aan op het stadstuinbouwplein.

Coronarichtlijnen:

Door de coronapandemie beperken we de bezoeken aan Agrotopia tot begin 2022:

  • Bezoeken voor landbouwopleidingen en kennisinstellingen zijn mogelijk vanaf 1 november 2021.
  • Standaard bezoeken kunnen vanaf 10 januari 2022.

Voorbereiding:

Wil je je bezoek voorbereiden? Ben je op zoek naar lesmateriaal?