Op dinsdag 4 september gaat in Aalter voor de éérste keer de "Vlaamse Mestdag" door. Op deze praktijkgerichte dag kom je meer te weten over alle aspecten van mestmanagement en mestbe-/verwerking in Vlaanderen. 

 
Vlaamse Mestdag
Programma:

Via verschillende parallelle sessies worden de landbouwkundige en economische aspecten van mestproducten, bemestingsstrategiëen en wijze van toediening en de impact van bemesting op het milieu toegelicht.     

Wat neem je mee naar huis na deelname van de “Vlaamse Mestdag”?    

Als producent krijg je praktische tips rond de afzet en verwerking van mest. Als gebruiker van mest word je geïnformeerd om nog efficiënter te bemesten. Ook kom je van andere landbouwers te weten hoe zij omgaan met mest op hun bedrijf, dit via verschillende praktijkgetuigenissen. Tijdens de lunch heb je ruim de tijd om jouw ideeën uit te wisselen met andere landbouwers en mestexperten en leer je op de bedrijvenmarkt de verschillende diensten en/of producten van onze sponsors kennen.  

>> Bekijk het volledige programma via deze website.  

Wil je op de hoogte zijn van alle actuele kennis rond mest? Mis deze dag dan zeker niet!  

BannerVlaamseMestdag2018_1.jpg

Banner_VlaamseMestdag2018_2.jpg

   

 
Praktisch:
Datum:
dinsdag 4 september 2018
Begintijd:
09u30
Eindtijd:
16u30
Locatie:
Woestyne, Watermolenstraat 4, 9880 Aalter
Kostprijs:
Voor alle land- en tuinbouwers, lid van Boerenbond of ABS, bedraagt de registratieprijs €20 pp (incl. lunch). Voor alle andere deelnemers bedraagt de prijs €75 pp.
Inschrijven:
 
Het programma en registratieformulier is beschikbaar via deze website
Gekoppelde thema's & sectoren: Bodem En Bemesting